AAF Administratie & Advies

Aaf Administratie en Advies neemt je graag alle administratieve lasten uit handen of een gedeelte daarvan, dat is aan jou. Van het verwerken van bonnetjes tot het opstellen van de jaarrekening en het verzorgen van belastingaangiften. Maandelijks een uitgebreide financiële rapportage of liever per week wat belangrijke punten? Geen moeilijke woorden maar duidelijk en simpel, afgestemd op jouw wensen. 

Diensten

Persoonlijk

Op locatie om alle administratie te verwerken, per kwartaal, maand of zelfs per week. De resultaten worden dan gelijk besproken zodat je als ondernemer up to date bent.

Weten waar je aan toe bent!

Je betaalt een vast bedrag per maand, waardoor je dus altijd precies weet waar je aan toe bent. Je hoeft dan ook niet te vrezen voor extra facturen achteraf.

Alles is mogelijk

Naast het verzorgen van de administratie ook debiteurenbeheer of managementrapportages? Geen enkel probleem, vraag naar de mogelijkheden! 

Wie ik ben

Mijn naam is Silvia Lagendijk – Oprichter van Aaf Administratie en Advies – en met 10 jaar ervaring binnen de accountancy en de opleidingen Financieel Management en Accountancy aan Nyenrode Business Universiteit van alle nodige deskundigheid voorzien. 

"Een onvermijdelijk onderdeel van iedere onderneming is het voeren van de administratie. Alleen grote ondernemingen hebben een accountant nodig. Veruit de meeste ondernemingen kunnen voor het samenstellen van de jaarrekening terecht bij een administratie- en advieskantoor, zoals Aaf Administratie en Advies. Een persoonlijke relatie is zeer belangrijk zodat advies niet achteraf komt maar precies op tijd. Door regelmatig contact weet ik wat er speelt binnen de onderneming en kan je al je vragen direct stellen zonder facturen achteraf. Daarnaast geef ik je graag advies op een manier die iedereen kan begrijpen. Ik kom graag voor een vrijblijvend gesprek langs! "

0613303393

Wil je graag in contact komen met Aaf Administratie en Advies? Neem dan gerust contact op via bovenstaand telefoonnummer.

s.lagendijk@aafadministratie.nl

Word je liever gebeld door Aaf Administratie en Advies of heb je liever via de e-mail meer informatie? Stuur dan een e-mail.